Cas projektet 2016-17 gl

Matematik med it – Cas projektet 2016-17

Her kan du finde de kapitler, der er i bogen Matematik med it, som alle deltagere i projektet fik udleveret.

omslag

Klik HER for at hente bogens forord.

Du kan også hente hele bogen som e-bog HER.

Herunder kan du finde præsentationer, som du kan bruge med dine kolleger, hvis I ønsker at fordybe jer, som deltagerne i projektet Matematik med it, har gjort.

Vi anbefaler, at I planlægger 6 møder, som I gennemfører over en længere periode, så I har tid til at fordybe jer i jeres egen praksis samtidig med, at I fordyber jer i it i matematikfaget.

Præsentationerne, kan bruges som støtte til jeres møder. I er velkomne til at redigere i præsentationerne, så de passer til jer, I skal blot oprette kopier af dem.

Præsentation til møde 1.

Præsentation til møde 2.

Præsentation til møde 3.

Præsentation til møde 4.

Præsentation til møde 5.

Præsentation til møde 6.

Møderne er primært tænkt som en fælles fordybelse i forhold til nogle didaktiske og faglige problemstillinger i arbejdet med it i matematikfaget.

Møde nr. 1 er et kom i gang møde, hvor I udvælger, hvad I gerne vil fordybe jer i i jeres egen praksis, og hvor I evt. laver aftaler om fælles sparring og arbejde med en kollega.

Møde nr. 2-5 dykker ned i forskellige kapitler/temaer fra bogen Matematik med it, som I også kan finde her på hjemmesiden. Hver skole har modtaget et gratis eksemplar af bogen. Der er diskussionspørgsmål, så I kan drøfte det, I har læst, men det vil være hensigtsmæssigt, at I til de pågældende møder som forberedelse læser de kapitler, der er i fokus. Kapitlerne er ikke på møderne i kronologisk rækkefølge, men sådan som de passer sammen i temaer.

Møde nr. 6 er et afsluttende og opsamlende møde, hvor I primært skal drøfte, hvad I er blevet klogere på, og hvad I vil arbejde med fremadrettet. Har fordybelsen ændret noget i jeres praksis, og hvad?

I kan altid henvende jer til Danmarks Matematiklærerforening/Forlaget Matematik eller til jeres lokale CFU, Center for Undervisningsmidler, for at få hjælp til at komme i gang med at køre projektet.